Crostate

SAV_3214_1

Crostata – al Pistacchio

Descriere: “ Frolla “ frageda realizata din faina de orez si amidon de porumb, crema in care  faina de migdale si pasta pura de fistic fac un “mariaj “ perfect si un  gem de zmeura care “leaga” frolla de umplutura , iata principlale carcateristici ale acestei crostat. In plus  datorita fainurilor utilizate in reteta , fainuri ce nu contin gluten, aceasta crostata este potrivita si pentru persoane cu intoleranta la gluten.

Ingrediente: unt 82%, faina de orez, amidon de porumb,  oua, zahar brun, faina de migdale, frisca, pasta de fistic,  gem de zmeura, vanilie naturala, faina de fistic, granule de fistic ( Pistacchio di Bronte DOP)  

Nu contine agenti de crestere.

Potrivit si pentru cei cu intoleranta la gluten

Putina poveste….

Fisticul Bronte este considerat “aurul verde”sicilian. Creste pe fluxurile de lava ale Etnei unde clima calda si uscata impreuna cu terenul vulcanic bogat in minerale dau nastere la un fruct cu caracteristici organoleptice unice.