- Date
- iunie 19, 2024
Crostata – al Pistacchio Descriere: “ Frolla “ frageda realizata din faina de orez si amidon de porumb, crema in care faina de migdale si pasta […]- Date
- iunie 19, 2024
Crostata – al Limone Descriere: O baza de “frolla” crocanta , o umplutura pe baza de pasta de migdale aromatizata cu coaja si zeama de lamaie, […]- Date
- iunie 19, 2024
Crostata – Gianduia Descriere: Cand spui Gianduia “vedetele” sunt prin excelenta ciocolata si alunele de padure piemonteze. Baza crostatei o reprezinta o “frolla” crocanta cu cacao […]- Date
- iunie 19, 2024
Crostata – Frangipane Descriere: : Baza acestei crostate o reprezinta un aluat fraged si crocant “frolla “ iar umplutura este o crema pe baza de faina […]- Date
- iunie 19, 2024
Crostata – Muscovado e Carafin Crostata “Muscovado e Carafin” Descriere: In aceasta crostata regasim o combinatie de texturi si de gusturi diversificate Baza crocanta de aluat […]