- Date
- iulie 3, 2024
Zaletti di milano Descriere: Un biscuite fraged si aromat de culoare galbena datorata atat galbenusurilor de ou cat si a fainii fine de malai din compozitie. […]- Date
- iulie 3, 2024
Kamut e Pistacchio Descriere : Faina Kamut ( foarte bogata in proteine) confera acestui biscuit o textura aparte, iar pasta naturala de fistic si granulele de […]- Date
- iulie 3, 2024
Farro e Nocciola Descriere: Faina de farro cu gustul ei dulce si aroma usoara de fructe uscate combinata cu faina de alune de padure , confera […]- Date
- iulie 3, 2024
Rocher brun Descriere: Un biscuite fraged si crocant ce contine alune de padure, fistic si muguri de pin- totul invaluit in arome de cacao. Ingrediente: unt […]- Date
- iulie 3, 2024
Biscotto delle Langhe Descriere: Un biscuite fraged si crocant cu bucatele de alune si migdale in compozitie. Este specific patiseriei piemonteze. In aceasta zona cresc faimoasele […]