
Descriere : Faina Kamut ( foarte bogata in proteine) confera acestui biscuit o textura aparte, iar pasta naturala de fistic si granulele de fistic alaturi de gustul particular aduc un plus de fragezime si crocantete.
Ingrediente: unt 82%, faina Kamut Bio , pasta de fistic, galbenus de ou, zahar brun, fistic (Pistacchio di Bronte IGP). in granule
Nu contine agenti de crestere.
Putina poveste…
Vorbind despre faina de Kamut trebuie stiut ca aceasta denumire de Kamut nu este numele unei specii de cereala diferita de grau ( cum este orezul sau orzul) ci este o marca inregistrata in America la inceputul anilor ‘90 de Bob Quinn- fondatorul Kamut International ptr a poteja calitatea graului antic Khorasan din specia Triticum turanicum.
Khorasan este regiunea din Orientul Mijlociu unde a fost cultivat prima oara cu mii de ani in urma.
Ca specie protejata graul Khorasan este un grau nemodificat genetic si este cultivat dupa metode biologice.