
Descriere: Faina de farro cu gustul ei dulce si aroma usoara de fructe uscate combinata cu faina de alune de padure , confera acestui biscuite un gust si fragrante inconfundabile. Bucatelele de alune zdrobite aduc un plus de crocantete..
Ingrediente: unt 82%, frisca 32% , faina de Farro , faina de alune de padure ( nocciole Piemonte IGP) galbenus de ou, zahar brun, alune de padure (nocciole Piemonte IGP).
Nu contine agenti de crestere.
Putina poveste….
Farro ( graul spelta cum este cunoscut de noi) este o planta din familia Graminaceelor. Este folosit si apreciat din timpuri stravechi.
Este una dintre primele specii de grau cultivat si “domesticit” de om.
Contine fier de aceea este recomandat a fi consumat de catre persoanele anemice cu carenta de fier. Contine de asemenea niacina ( vitamina PP) care ajuta la scaderea colesterolului rau. Contine gluten din aceasta cauza nu este recomnadat a fi consumat de persoanele care sufera de boala celiaca.